Barajul Drăgan (sau Floroiu) este un baraj artificial, terminat în anul 1987, care permite retenția apelor râurilor Drăgan și Sebeșel, fiind amplasat imediat în aval de confluența celor două râuri. Apa lacului este folosită pentru producerea de energie electrică, pentru atenuarea viiturilor și pentru irigații

Stanca din Lunca Visagului, un colt de rai, cu 15 km inainte de Barajul Floroiu (Dragan); are o inlatime de aproximativ 200 metri de la sosea, fiind un loc minunat de vizitat; zona este superba si in continua dezvoltare pentru turism!

Camera amplasata la Cabana Vladeasa, la cota 1400. Este un prilej de a ne bucura de aer curat, de odihna si de frumusetile zonei.

Varful Ticlu, locul unde este amplatasa o cruce cu lumina albastra pe timp de noapte, este o locatie de unde vezi tot; este situata in localitatea Valea Draganului, judetul Cluj, pe un deal la o altitudine de aproximativ 750 metri si ofera o panorama de 360 grade de vis, putandu-se vedea Valaea Draganului, localitatea Poieni si imprejurimile muntoase; momentan camera este visibila doar pe timpul noptii!